Rušenje jezičnih barijera sa stilom: Otkrijte Vokabulin hrabri novi dizajn i osvježeni logo

Image

U današnjem međusobno povezanom svijetu učenje stranog jezika nije samo luksuz, već i nužnost za osobni rast, obrazovanje i profesionalni napredak. Vokabula, sa svojim jedinstvenim spojem stručnih predavača i vrhunske tehnologije, prednjači u pružanju učinkovitog učenja njemačkog jezika. Danas smo uzbuđeni što možemo otkriti hrabar, moderan i autentičan novi vizualni identitet našeg brenda.

Naša misija je osnažiti pojedince da razbiju jezične barijere i oslobode svoj puni potencijal kroz jezično obrazovanje – bilo kada, bilo gdje. Naš osvježeni vizualni identitet osmišljen je kako bi utjelovio ovu misiju i pokazao naš inovativni pristup učenju jezika. Željeli smo stvoriti suvremeni izgled koji je privlačan našim modernim učenicima koji razmišljaju unaprijed, a istovremeno ostati vjerni našoj misiji i temeljnim uvjerenjima. Ovaj opsežni dizajnerski projekt uključivao je redizajn logotipa, palete boja, izradu prilagođenih fontova, kreiranje ilustracija i uspostavljanje smjernica za fotografije i logotip.

Osvježeni logotip Vokabule snažan je simbol naše posvećenosti pomaganju učenicima da budu bolji u njemačkom jeziku. Odražava našu misiju da učenicima ulijemo samopouzdanje i motivaciju, dok naglašavamo vezu između jezika, kulture i osobnog razvoja. Pažljivo odabrana paleta boja predstavlja živost i energiju koju Vokabula unosi u iskustvo učenja jezika.

Koncept rebranda usredotočen je na hrabre, privlačne gradijentne boje, no jedan od najizrazitijih aspekata našeg novog vizualnog identiteta je uvođenje “linija napredovanja“. Inspirirani govornim valovima, ovi elementi ističu kontinuirano putovanje učenja jezika i postepeni napredak naših učenika. Cijela naša strategija rebranda i vizualni identitet kreirani su unutar Vokabule (in-house), a novi vizualni identitet bit će uskoro integriran u sve aspekte naše škole, koja se od prvog dana kreće naprijed i konstantno raste.

youtube cover
Rušenje jezičnih barijera sa stilom: Otkrijte Vokabulin hrabri novi dizajn i osvježeni logo 10

Od svog osnutka, kada su se naši osnivači Ivana i Davor prvi put upoznali, Vokabula je promijenila živote tisuća učenika pružajući im alate i podršku potrebnu za brzo i tečno učenje njemačkog jezika. S našim personaliziranim pristupom i vrhunskom obrazovnom platformom eVokabulom, pružamo sveobuhvatno iskustvo učenja jezika na način koji je pristupačan i jednostavan za naše učenike.

Dok otkrivamo naš živahni, osvježeni vizualni identitet, ostajemo duboko predani našoj misiji osnaživanja učenika da postignu svoje ciljeve učenja jezika. S našim inovativnim pristupom učenju i strašću za izvrsnošću, Vokabula ostaje vaša omiljena škola njemačkog jezika, spremna da vas vodi na vašem putu ka tečnom govoru i osobnom razvoju.

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom uzbudljivom putovanju dok se nastavljamo razvijati i širiti, ostajući vjerni svojoj misiji pružanja iskustva učenja jezika svjetske klase. S našim odvažnim osvježenim vizualnim identitetom, Vokabula ostaje vaša omiljena škola njemačkog jezika, posvećena pomoći da dosegnete nove visine u poznavanju jezika i osobnom razvoju.

Tvoja reakcija?
Sviđa mi se
21
Sviđa mi se
Haha
0
Haha
Tužno
1
Tužno
Fenomenalno
0
Fenomenalno
Slavlje
2
Slavlje
Podrška
2
Podrška

Povezani članci

Tvoja reakcija?
Sviđa mi se
21
Sviđa mi se
Haha
0
Haha
Tužno
1
Tužno
Fenomenalno
0
Fenomenalno
Slavlje
2
Slavlje
Podrška
2
Podrška