Najava radionice: Goethe ispit – Tipps und Tricks (Sprechen i Schreiben)

Goethe ispiti – Tipps und Tricks Sprechen i Schreiben

Planirate izaći na ispit ili se namjeravate prijaviti za spajanje obitelji? Izvrsno!

Vokabula organizira još jednu besplatnu specijaliziranu radionicu – Goethe ispiti – Tipps und Tricks (Sprechen i Schreiben).

Zvuči zanimljivo? Čitaj dalje i saznaj što te očekuje na radionici!

Kako položiti Goethe ispit?

Nimalo lako pitanje. Ali Vokabulini stručni profesori mogu ti pomoći! Odgovor pronađi u srijedu 14.12. na još jednoj besplatnoj radionici u Vokabula centru.

Prijavi se i saznaj kako izgleda Goethe ispit (ispit Goethe-Instituta), kakvi te zadaci čekaju na istom i na što obratiti pažnju. Radionicu vode Vokabulini stručni predavači koji godišnje više od 500 polaznika pripreme za uspješno polaganje međunarodno priznatih ispita.

WhatsApp Image 2020 02 15 at 20.29.42 1024x576 1
Najava radionice: Goethe ispit - Tipps und Tricks (Sprechen i Schreiben) 1

Radionica će se održati u prostorijama Vokabula-centra i traje otprilike 2 školska sata (1×90 minuta). Za sudjelovanje na radionici nije potrebno poznavanje njemačkog jezika.

Što je Goethe ispit / Goethe-Zertifikat?

Dobro znanje njemačkog cijeni se diljem svijeta, ali uz međunarodno priznat certifikat možete to bolje prezentirati. Osim što ćete i sami biti više motivirani, samim polaganjem međunarodno priznatih ispita moći ćete svoje znanje bilo gdje i bilo kada dokazati i drugima, npr. kada se prijavljujete na fakultet ili prilikom zapošljavanja.

U posljednje vrijeme je vrlo tražen njemački jezik i na tržištu se pojavljuju oglasi da se uz kurs dobije i certifikat. Svi takvi “certifikati” nemaju određenu težinu i nisu priznati na međunarodnoj razini. Priznati su jedino certifikati svjetski renomiranih institucija.

Postoji nekoliko međunarodno priznatih certifikata, a najpoznatiji među njima je zasigurno Goethe-ove certifikat. Kako bi ga stekli morate položiti ispit na Goethe-Institutu, i riječ je o istoimenom Goethe-ovom ispitu. Ispit možete polagati za 6 jezičnih razina od A1 do C2. To su univerzalne razine i služe kao dokaz o poznavanju jezika.

Iako možda na prvu Vama to i ne govori puno, ali sam naziv Goethe-Zertifikat u svijetu znači mnogo. Riječ je o ispitima i certifikatima koji uživaju međunarodni ugled i priznati su globalno, a izdaje ih Goethe-Institut u ime Ministarstva obrazovanja i naučnog istraživanja Njemačke.

Ukratko s ovim certifikatom njemačkog jezika vrata svijeta su Vam otvorena jer s njime se možete obrazovati i zaposliti u bilo kojoj službenoj instituciji njemačkog govornog područja.

Vidimo se na radionici!

Ako si zainteresiran/na za radionicu, pošalji svoju prijavu slanjem svog imena i broja mobitela u naš inbox na društevnim mrežama (ili nam se javi na email) kako bi osigurao svoje mjesto!

Možeš nas posjetiti i osobno u Vokabuli u Dubrovačkoj 67 (iznad Sjemenarne, I kat, ulaz kod “Slatke kuće”).

Za sva pitanja, slobodno se javi!

📅 Kada? Srijeda, 14.12.2022. od 18:00 do 19:30
📌 Gdje? Vokabula Mostar (Dubrovačka 67, iznad Sjemenarne)
💁 Tko? Svi koji namjeravaju izaći na Goethe ispit ili žele aplicirati za dobijanje vize u svrhu spajanja obitelji
👉 Cijena? Radionica je besplatna za sve naše prijatelje i ljude dobre volje
📥 Rezervacija mjesta je neophodna!

Vidimo se u Vokabuli!

Povezani članci

17.12.20222 min čitanja

Najava: Komunikacijska radionica iz njemačkog jezika

Sprechen je jedna od najvažnijih vještina u njemačkom jeziku! Upravo zato organizujemo: Komunikacijska radionica iz njemačkog jezika
24.03.20215 min čitanja

Položi Goethe-ispit i dobij certifikat s kojom ćeš biti ponosan!

U susret predstojećih rokova Goethe-ispita u Tuzli, Vokabula – centar za njemački jezik ponovno je pripremila vruću ponudu koju niko ne može nadmašiti! Najomiljenije mjesto za učenje njemačkog jezika u Tuzli organizuje pripremnu nastavu sa…

17.09.20203 min čitanja

Vokabula Tanzt: U Mostaru u petak nesvakidašnji događaj za djecu i roditelje?

Školsko zvono napokon se oglasilo i to znači a samo jedno, početak jesenje čarolije. A kako najbolje proslaviti početak jeseni? Uz dobru zabavu i veselu atmosferu, naravno! Posjetite Šetnicu ispred kluba Kariole u petak 18.…