Tuzla: Moj prvi čas njemačkog gratis!

Image

Jeste li spremni učiniti prvi korak ka savladavanju njemačkog jezika? Ne tražite dalje od Vokabule!

Samo u ponedjeljak 16.1., uradite besplatnu procjenu znanja i pridružite nam se na prvom času!

Kao škola njemačkog jezika broj 1 u kvaliteti obrazovanja u Tuzli, vjerujemo da bi svatko trebao imati priliku naučiti njemački i postići svoje ciljeve, bez obzira na dob i geografiju. U Vokabuli ćeš steći znanja koja će ti pomoći da ovladaš njemačkim jezikom i promijeniš svoj život. Zato smo uzbuđeni što vas možemo pozvati da nam se pridružite na besplatnom mini kursu njemačkog jezika u ponedjeljak, 16. januara, od 19.30 do 21h!

Tokom prvog časa imat ćete priliku iz prve ruke iskusiti naše stručne predavače i zanimljivu metodu učenja njemačkog jezika. Naši stručni predavači naučiti će vas osnove njemačkog jezika i kulture, dajući vam temelj koji vam je potreban za naredne faze putovanja učenja jezika.

Učenje u Vokabuli usmjereno je na praktično znanje tako da možete odmah početi koristiti ono što ste naučili. Naši stručni predavači čine složenu gramatiku zanimljivom i lako razumljivom, a također ćete naučiti fraze i vokabular koji Nijemci koriste cijelo vrijeme.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ – dođite i uvjerite se!

Naš besplatni mini kurs njemačkog jezika otvoren je za sve i svakoga, pa bilo da ste početnik ili samo želite osvježiti svoje vještine, pozivamo vas da nam se pridružite u ponedjeljak u 19.30h na već dobro poznatoj adresi u Tuzli na Skveru (iznad Konzuma, ulaz iz ul. Hendek).

Ne propustite ovu priliku da naučite njemački jezik uz Vokabulu – prijavite se za besplatan mini kurs njemačkog jezika još danas!

Za rezervaciju mjesta molimo vas da nam pošaljete na email ili u inbox društvenih mreža vaše ime i prezime te broj mobitela.

Radujemo se što ćemo se vidjeti!

Vaša Vokabula!

*Besplatan mini kurs se održava u učionici (Vokabula – centar za njemački jezik Tuzla). Nemate nikakvu obavezu da upišete kurs. Mini kurs se održava u unaprijed dogovoreno vrijeme sa vama i ostalim učesnicima.

Povezani članci