Najava: Komunikacijska radionica iz njemačkog jezika

Image

Sprechen je jedna od najvažnijih vještina u njemačkom jeziku! Upravo zato Vokabula za Vas organizuje još jednu besplatnu radionicu!

Komunikacijska radionica iz njemačkog jezika

U ponedjeljak, 19.12.2022., od 19 do 20:30h biti će održana radionica na kojoj ćemo vježbati pričanje na njemačkom jeziku uz već pripremljene vježbe i zabavne aktivnosti. Radionica je idealna za one koji žele vježbati Sprechen na njemačkom jeziku.

U blok času ćemo pričati nastupajućim praznicima i običajima, vježbati svakodnevni razgovor, naravno sve to na njemačkom jeziku, a kao i uvijek do sad, zabavnih situacija neće izostati.

komunikacijska radionica iz njemačkog jezika

Radionica je prije svega namijenjena onima koji su na jezičnom nivou A1 i A2, no svakako su dobrodošli i oni koji se tek susreću s njemačkim jezikom ili imaju predznanje B1 ili B2 nivoa. Radionica će se održati u prostorijama Vokabula-centra u Tuzli i traje otprilike 2 školska časa (1×90 minuta).

Ako si zainteresovan/a za radionicu, pošalji svoju prijavu slanjem svog imena i broja mobitela u naš inbox na društvenim mrežama (ili nam se javi na email) kako bi osigurao svoje mjesto!

Možeš nas posjetiti i lično u Vokabuli u ulici Hendek 29 na Skveru (iznad Konzuma, I sprat).

Za sva pitanja, slobodno se javi!

📅 Kada? Ponedjeljak, 19.12.2022. od 19:00 do 20:30
📌 Gdje? Vokabula Tuzla (Hendek 29 – Skver, I sprat iznad Konzuma)
💁 Tko? Svi koji žele vježbati Sprechen na njemačkom jeziku.
👉 Cijena? Radionica je besplatna za sve naše prijatelje i ljude dobre volje
📥 Rezervacija mjesta je neophodna!

Vidimo se u Vokabuli!

Povezani članci

12.12.20223 min čitanja

Najava radionice: Goethe ispit – Tipps und Tricks (Sprechen i Schreiben)

Kako položiti Goethe ispit? Nimalo lako pitanje. Prijavi se i saznaj kako izgleda Goethe ispit, kakvi te zadaci čekaju na istom i na što obratiti pažnju.
21.04.20212 min čitanja

Stvorimo ljepši dom zajedno. Poziv na akciju “Čiste ulice, čist obraz”

Povodom Dana planete Zemlje pokažimo djeci svojim primjerom, akcijom i djelom kako svi zajedno možemo doprinijeti očuvanju našeg doma. Pod geslom “Čiste ulice, čist obraz”, organiziramo veliku radnu akciju čišćenja i uređenja okoliša u Mostaru…

18.12.20204 min čitanja

Ove godine blagdane provedi s Vokabulom! Besplatne radionice za sve!

Za kraj ove neobične godine dajemo ono najbolje od sebe i za tebe smo pripremili mnoštvo čarobnih iznenađenja gdje imaš priliku naučiti više od njemačkog jezika. Razumijemo kako među nama ima onih koji bježe čim…