Informacije o promjenama u cjeniku Vokabule

Image

Dragi naši polaznici i zaljubljenici u jezike,

Imamo važne vijesti koje moramo podijeliti s vama. Kao i mnoge stvari u životu, tako se mijenjaju i cijene. Ova obavijest će nekima izmamiti osmijeh na lice, dok drugi možda neće biti toliko oduševljeni. No, bez obzira na reakciju, želimo biti potpuno iskreni s vama.

U Tuzli niža cijena za A1 nivo

Najprije, imamo odlične vijesti za sve vas koji pohađate naše kurseve u Tuzli. Cijene za A1 nivo, uključujući A1.1 i A1.2, smanjili smo sa 260 KM na iznimno pristupačnih 210 KM!

Naša je želja da vam omogućimo ne samo najbolju vrijednost, već i da se prilagodimo vašim potrebama. Ova promjena ne smanjuje kvalitetu nastave, već je rezultat pažljivog planiranja i prilagodbe nastavnog programa kako bismo vam omogućili još fokusiranije iskustvo učenja sa optimiziranim brojem sati.

Promjena cijene Master kursa i uvođenje novog paketa

Cijena Master kursa za jedan susret će se povećati na 30 KM, umjesto dosadašnjih 25 KM, od sljedećeg mjeseca. Znamo da ova promjena može izazvati pomiješane osjećaje, no želimo da znate da ova odluka nije donesena olako. Ona odražava našu želju da nastavimo ulagati u kvalitetu nastave koju pružamo. Povećanje plaća našim predanim predavačima, troškovi režija i rast cijena najma prostora (i servera) – sve su to neki od faktora koje smo uzeli u obzir kada smo odlučili o ovim promjenama.

Iako je cijena jednog sata narasla, želimo istaknuti da će naša posvećenost vašem učenju, podršci i razvoju ostati nepromijenjena. Zato s ponosom predstavljamo novi Master paket od 20 šk. sati po cijeni od samo 20 KM po šk. satu! Ovaj paket omogućava vam da prilagodite svoje učenje prema svojim potrebama i ciljevima dok potpuno uranjate u poboljšanje vaših jezičnih vještina.

Popust? Da! Trajno niske cijene? Daa!!

U Vokabuli, promjene su uvijek usmjerene prema potrebama našim učenika. S ponosom najavljujemo da ćemo “zaključati” popust od 30% i nećemo ga spuštati duže vremena. To je naš znak zahvalnosti za vašu predanost i povjerenje. Želimo vam omogućiti dugoročno ulaganje u vaše jezične vještine, uz osigurane trajno niske cijene.

Važnost vaše podrške

Promjene u našem cjeniku će stupiti na snagu od 1.9.2023. godine. Znamo da je ovo vijest koja može izazvati nesigurnosti, ali vjerujte nam, donosimo ove promjene kako bismo vam pružili još više vrijednosti i bolje iskustvo u učenju jezika.

Zahvaljujemo vam na vašem neprestanom povjerenju i podršci. Razumijemo da promjene mogu izazvati pitanja i nesigurnosti, ali budite uvjereni da su sve promjene pažljivo planirane kako bismo obogatili vaše jezično putovanje. Naša posvećenost najvišoj kvaliteti nastave ostaje nepromijenjena. Vaši uspjesi su naša najveća nagrada.

Ako imate pitanja ili trebate dodatna pojašnjenja vezana uz novu strukturu cijena, slobodno nas kontaktirajte.

Vaš uspjeh je naš ponos!

S iskrenom zahvalnošću,
Vaša Vokabula

Tvoja reakcija?
Sviđa mi se
3
Sviđa mi se
Haha
0
Haha
Tužno
1
Tužno
Fenomenalno
0
Fenomenalno
Slavlje
0
Slavlje
Podrška
0
Podrška

Povezani članci

Tvoja reakcija?
Sviđa mi se
3
Sviđa mi se
Haha
0
Haha
Tužno
1
Tužno
Fenomenalno
0
Fenomenalno
Slavlje
0
Slavlje
Podrška
0
Podrška