Otto Krake Ljetni kamp njemačkog jezika: Najzabavnije druženje ovog ljeta

Image

Prestankom nastave obično prestaju i sve dodatne školske i izvanškolske aktivnosti. Društvo baka i djedova, ako imate sreće pa ih imate, zlata vrijedi, ali djeci uz njih ponekad nedostaje akcije ili im jednostavno treba društvo vršnjaka.

U Otto Krake smo uvijek bili posvećeni misiji naučiti milijardu djece njemački jezik i vještinama za mijenjanje svijeta. Dok se polako navikavamo na novo normalno, ovog ljeta želimo djeci pružiti nezaboravan ljetni provod. Dok vi radite, vaše će se dijete u Ljetnom kampu baviti raznim sportskim aktivnostima i biti u društvu druge djece, jesti zdrave obroke, uživati u prirodi i biti na sigurnom.”, poručuje prof. Ivana Vukadin, kreatorica međunarodno priznate Otto Krake metodologije.

Učenje u prirodi na Ljetnom kampu njemačkog jezika

Otto Krake Ljetni kamp njemačkog jezika pruža savršenu kombinaciju učenja jezika u parku, prirodi i učionici i raznolikih zanimljivih vannastavnih aktivnosti kroz koje će vaše dijete ući u sasvim novi svijet jezika, steći potrebno samopouzdanje i uživati na svježem zraku.

Osim što će progovoriti od prvog dana na njemačkom jeziku, cilj nam je i pokazati djeci koliko je učenje i druženje u prirodi zabavno, te se želimo vratiti istinskim vrijednostima, igri na otvorenom bez računala i mobitela.

Organizirati ćemo razna natjecanja i pokazati djeci čarobni svijet odrastanja uz jednostavne i zaboravljene igre.

Ljetni kamp njemačkog jezika namijenjen je djeci i mladima uzrasta od 6 do 14 godina. Djeca uče njemački jezik svim osjetilima na tematski način u zabavnom, prijateljskom i sigurnom okruženju, a iza svake lekcije u ljetnom kampu nalazi se dublja lekcija i vrijednost za cijeli život.

Sigurno okruženje kampa za nezaboravni provod i zabavu

Cijeli kamp izvodi se na njemačkom jeziku, a glavni cilj je potaknuti sve polaznike kampa na aktivno korištenje njemačkog jezika. Koncipiran je na način da djeca uče na svježem zraku, što je također vrlo važno za svaku vrstu učenja, te da usvajaju jezik, a da toga nisu ni svjesna.

otto krake ljetni kamp kolaz

Program je koncipiran na način da potiče kreativnost, timski duh i kritičko razmišljanje, dok će kroz zanimljive vježbe i timski rad djeca steći samopouzdanje te već od prvog dana sudjelovanja u kampu moći primjenjivati usvojeni vokabular. Naravno sve to uz stalnu pomoć kvalificiranih profesora njemačkog jezika.

Organiziran je po uzoru na sve ostale Otto Krake kampove. Što znači da isti standard vrijedi u svim zemljama gdje se kamp organizira. Svi roditelji se slažu da su njihova djeca napredovala, da opuštenije govore na stranom jeziku i što je također bitno, popravili su ocjene. 🙂

Jedno ljeto, mnoge mogućnosti

Vjerujemo da učenje može i treba biti zabavno.

Svaki roditelj vodi svoje dijete dok ono ne učini prve samostalne korake. Tamo je kada dijete posrne ili odabere pogrešan put. Posvećuje mu svoje vrijeme i brigu te mu želi pružiti najbolji mogući razvoj.

206729822 996858591143227 2521407748180892707 n
Organizirani izleti

Otto Krake pomaže roditeljima da ispravno ulažu u obrazovanje svoje djece te da odaberu prigodan put ka ostvarivanju njihovih ciljeva.

Učenje njemačkog jezika uz Otto Krake olakšava početak svakog puta.

Prijavite svoje dijete na Otto Krake Ljetni kamp (Mostar i Tuzla) i neka Vašem djetetu ovo bude najzabavnije druženje ovog ljeta! Obrazac za prijavu i više informacija potražite na službenoj internetskoj stranici Otto Krakea (Mostar i Tuzla).

Za sve ostale informacije nam se rado javite na besplatan info broj 080 080 003.

*VAŽNA NAPOMENA! Za odvijanje kampa potrebno je biti prijavljeno minimalno petero djece. U slučaju manjeg odaziva, Otto Krake škola zadržava pravo otkazivanja određenog termina.

INFORMACIJE:

Datum kampa: od 4. – 8.7.
Dan i vrijeme: od ponedjeljka do petka od 10.30 – 16.30h
Uzrasti: od 6 – 14 godina podijeljeni u dobne grupe
Fond sati: 40 šk. sati učenja i zabave (8 šk. sati dnevno)
Gradovi: Mostar i Tuzla
Cijena za rane prijave do 25.6.: 195KM jednokratno (s 20% popusta) sa zdravim obrocima bez alergena, organiziranim izletima i svim drugim materijalima
Cijena za kasne prijave od 26.6. do 2.7.: 245KM jednokratno sa zdravim obrocima bez alergena, organiziranim izletima i svim drugim materijalima

Ostvarite dodatne popuste:
– 25% na drugo dijete iz iste obitelji (drugo dijete plaća samo 146 KM)
– 40% na Otto Krake kampere od prošlih godina (cijena kampa samo 117KM)
– 40% za trenutne polaznike Otto Krake programa (cijena kampa 117KM)

Prijavite svoje dijete na Ljetni kamp njemačkog jezika i neka uzbudljiva jezična avantura počne!

Vaš Otto Krake,
Jedno ljeto, mnoge mogućnosti! 🙂

Povezani članci

04.05.20203 min čitanja

Najavljujemo besplatni kamp njemačkog jezika. Jeste li se prijavili?

“U Otto Krake smo uvijek bili posvećeni misiji da naučimo milijardu djece njemački jezik. Da, ozbiljni smo. A u trenucima ovog neizvjesnog razdoblja imamo priliku učiniti više od toga. Ovo je naš način da vam…

13.01.20205 min čitanja

Vašem djetetu nije potreban dodatni tečaj engleskog jezika. Znate li zašto?

Razmišljate o tečaju engleskoj jezika za vašeg školarca? Prije svega, pozdravljamo svaku želju za usavršavanjem znanja stranog jezika.Da, engleski jezik je jako popularan i zbog toga se nameće kao logičan izbor. Kolika je točno njegova…

26.09.20194 min čitanja

Je li Otto Krake najzabavnija metoda učenja njemačkog u Tuzli?

Ništa nije složenije od učenja jezika. Ipak sva djeca sa lakoćom nauče svoj materinski jezik. Razlog je što je dječji mozak programiran za učenje jezika sve do 10. godine. U tom se razdoblju u neurološkim…