Etwas planen-kein Problem! Najava komunikacijske radionice!

Image

Jeste li spremni podići svoje znanje njemačkog jezika na višu razinu? Ne tražite dalje! Vokabula za Vas organizuje još jednu besplatnu radionicu!

Etwas planen-kein Problem!

U ponedjeljak, 6.2.2023., od 19 do 20h planirajte da dođete na radionicu naziva “Etwas planen-kein Problem!” na kojoj ćemo vježbati pričanje na njemačkom jeziku uz već pripremljene vježbe i zabavne aktivnosti. Radionica je idealna za one koji žele vježbati Sprechen na njemačkom jeziku.

U sat vremena saznati ćemo kako da na njemačkom jeziku nešto isplanirate, poput rođendana, odlaska u pozorište, na izlet, putovanje i sl., a kao i uvijek do sad, zabavnih situacija neće izostati.

komunikacijska radionica iz njemačkog jezika

Radionica je prije svega namijenjena onima koji su na jezičnom nivou A2 i B1, no svakako su dobrodošli i oni koji vladaju njemačkim na nešto višem B2 nivou. Radionica će se održati u prostorijama Vokabula-centra u Tuzli i traje otprilike sat vremena (60 minuta).

Ne propusti ovu priliku da svoje znanje njemačkog jezika podigneš na nove visine. Pošalji svoju prijavu slanjem svog imena i broja mobitela u naš inbox na društvenim mrežama (ili nam se javi na email) kako bi osigurao svoje mjesto!

Možeš nas posjetiti i lično u Vokabuli u ulici Hendek 29 na Skveru (iznad Konzuma, I sprat).

Za sva pitanja, slobodno se javi!

📅 Kada? Ponedjeljak, 6.2.2023. od 19 do 20h
📌 Gdje? Vokabula Tuzla (Hendek 29 – Skver, I sprat iznad Konzuma)
💁 Tko? Svi koji žele vježbati Sprechen na njemačkom jeziku (A2 i B1 nivo)
👉 Cijena? Radionica je besplatna za sve naše prijatelje i ljude dobre volje
📥 Rezervacija mjesta je neophodna!

Vidimo se u Vokabuli!

Povezani članci