[16.07.2018.] Upisi u ljetni ciklus su završeni. Upisi na individualnu 1-na-1 nastavu u tijeku! →

Zajedno do konkurentnosti na tržištu!

Mi smo uz mlade, a uz koga ste Vi?

Javi nam se!

Cilj projekta

Cilj programa je poduprijeti lokalnu zajednicu te potaknuti mlade ljude na još aktivniju ulogu u neformalnom obrazovanju.


Zašto to radimo?

Program “Onako, od srca!” osnovan je da inspirira, ohrabri i podrži mlade ljude željne znanja, prije svega studente, da dobiju mogućnost i priliku da se neformalno obrazuju u polju koje njih zanima, pored formalne edukacije.

Tko može aplicirati?

Namijenili smo ukupno 25.189KM studentskim udrugama, fakultetima, školama ali i za seminare, kongrese, konferencije kao i sportske i kulturalne programe posvećene prije svega pomaganju djeci i mladima. Više informacija o projektu potražite malo niže.

Za koga je namijenjen program "Onako, od srca!"?

Ukratko, ukoliko se bavite neformalnim obrazovanjem javite nam se i rado ćemo Vam pružiti ruku pomoći

Vokabulin projekt “Onako, od srca” ne podržava: političke stranke ili pokrete i njihove organizacije, sindikalne organizacije ili patronažne organizacije te religijske institucije.

Stranica Vokabula pomaže je još u izradi!

Mala napomena da je stranica Vokabula pomaže još u fazi izrade i da će biti gotova 30.03.2018. Posjetite nas opet za par dana! :)

Javi nam se s pitanjima →

Sredstva već osigurana za BEST Mostar i LEAPin konferenciju

Odlazak mladih iz Bosne i Hercegovine je tema o kojoj se svakodnevno priča. Mladima se ne pruža dovoljno prilika za učenjem i napredovanjem. Formalno obrazovanje više nije dovoljno da budu konkurentni na tržištu rada. I ako mladi nemaju dovoljno prilika za napredovanjem oni će naposljetku otići iz države. Kako bi vratili mladima nadu u pozitivniju budućnost, želimo podržati sve njima zanimljive projekte na temu neformalnog obrazovanja koji bi im pomogli da budu konkurentniji na tržištu rada.

U skladu s navedenim činjenicama, Vokabula je prije 2 dana u sklopu projekta “Onako, od srca!” dogovorila dvije vrlo važne suradnje. Prva je jednogodišnja suradnja i pomoć studentskoj organizaciji BEST Mostar gdje se Vokabula obvezala pomoći studentima i svim studentskim projektima ove neprofitne organizacije.

Druga suradnja je s LEAPin konferencijom u Mostaru koja se održava krajem travnja ove godine. Tema konferencije će biti neformalno obrazovanje gdje će Vokabula sudjelovati kao jedan od govornika i partnera.

Ima veze gdje idete na tečaj njemačkog!

Posuđujemo naše vrijeme i talente

Svjesni smo da neprofitne organizacije ne trebaju samo novac. Oni trebaju volontere, materijale i usluge. Marketing, financije i logistička rješenja ne mogu se riješiti za par sati rada. Prema tome, osim financijske pomoći nudimo naše vrijeme i talente koji će se maksimalno posvetiti Vašem cilju i organizaciji.

Često postavljena pitanja

Uskoro ćemo dodati česta pitanja. Posjetite nas opet 30.03.2018.

Potrebna su Vam sredstva?

Aplikacije na ovaj poziv otvorene su do kraja 2018. godine, do kada nam se mogu javiti svi zainteresirani koji vjeruju u isti cilj kao i mi, a to je važnost neformalnog obrazovanja. Sve primljene aplikacije bit će ocijenjene u skladu s kriterijima poput društvene koristi, originalnosti i kvalitete projekta. Javi nam se i predstavi svoj cilj!