Nova stranica u je izradi. Hvala na strpljenju dok je ne završimo kompletnu!

Dosta o tečaju, pričajmo malo o nama!

Vjerujemo u Vas, naše polaznike i naš tim. Saznajte zašto je Vokabula najbolja.

Strast prema njemačkom jeziku

Vokabula zid ljubavi Vokabula zid ljubavi

Hmm, izgleda da polaznici vole Vokabulu.

Ne volimo se hvaliti, zato smo pitali naše polaznike što misle o nama.

Erna ŠkampoKurs njemačkog jezika je bio jedno, uistinu, izvanredno i nadasve korisno iskustvo. Učiti u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, kakva je vladala, je bilo zadovoljstvo i izvor motivacije za širenje znanja i redovite dolaske na časove. Mislim da su za kvalitetno vladanje jezikom komunikacija i motivacija zaista ključne, a u ovom slučaju nijednog nije manjkalo. Da ne duljim, mislim da je dovoljan pokazatelj kvaliteta to što se od početka pauze radujem nastavku i novim iskustvima sa najboljom ekipom. Azra VeledarS njemačkim jezikom sam se prvi put susrela u školi. Željela sam prođiriti svoje znanje koje se u đkoli polako stječe, te sam upisala ovaj kurs. Profesorica Ivana je izuzetno sposobna i stručna i pod njenim metnorstvom sam vrlo brzo napredovala. Osim velikog znanja stekla sam i mnogo prijatelja. Rado preporučujem ovaj kurs o da svoj život obogate novim znanjima. Dajana RakoPrethodni tečaj u Vokabuli je bio odličan! Impresionirana sam načinom održavanja nastave, prije svega načinom i odnosom naših predavača koji su se maksimalno trudili da nam na zanimljiv način objasne sve nejasnoće. Svojim radom su me motivirali da nastavim s učenjem njemačkog jezika i jako se radujem početku nastave tj. novom izazovu. Faris BegovićKada sam započeo s kursom njemačkog shvatio sam da je to bila prilika da poboljšam svoj njemački. Nije bilo nikakvog razočarenja u kurs i profesore koji su nas uvijek podržavali i poticali da koristimo jezik. Zahvaljujući takvoj nastavi i predavačima sam otkrio svoju strast prema njemačkom jeziku. Sati su bili zanimljivi, humoristični, te sam se radovao svakom odlasku na kurs. Rado bih se htio zahvaliti svojim predavačima koji su mi pomogli da ovladam njemačkim jezikom. Ivana BevandaMjesto učenja, zabave, druženja.. odličan program uz još bolje predavače. Ja prezadovoljna!! :)
Adnan VeledarDugo vremena sam bio najmlađi polaznik na kursu za odrasle. Prezadovoljan sam stečenim znanjem, te sam kroz ove kurseve stekao nove prijatelje, upoznao sposobne i motivirane profesore. Zahvaljujem se na zalaganju u prethodnom periodu i rado nastavljam dalje. Ariana NuspahićPreporučujem svima koji žele da nauče ili poboljšaju znanje njemačkog da upišu ovaj kurs. Kada sam se upisala, moje znanje ovog jezika je bilo veoma maleno, a nikada nisam očekivala da cu uopće moći pričati njemački. Nakon nešto manje od godinu dana kursa, došla sam do nivoa B2.2. Profesorica Ivana je učinila njemački zanimljivijim i mnogo lakšim. Učili smo na zanimljiv način, kroz razne igre i mnogo, mnogo dijaloga, i svi smo se trudili pričati isključivo na njemačkom. Potreban je trud i rad, ne treba očekivati da će se jezik naučiti preko noći, ali ovaj kurs je definitivno najlakši, najzanimljiviji način da se nauči ovaj jezik. Da napomenem, da i ove godine nastavljam s časovima u Vokabuli, a i svima vama preporučujem da uradite isto. Danijela GrgićŽelim Vam se zahvaliti na divnom održavanju tečaja, a to vidim iz oduševljenja svojih sinova koji jedva čekaju sat tečaja kod vas i koji se presretni te puni utisaka vrate poslije održanih sati. Pohvale za njihovu nastavnicu Ivanu Marić i hvala još jednom za ovako divno iskustvo. Mate JurićOvakav način nastave kao što je u Vokabuli nisam nigdje vidio a bio sam na mnogim tečajevima u Mostaru (koji se i ne mogu nazvati tečajevima). Presretan sam što sam upisao Vokabulu i nadam se da ćemo se još dugo družiti. Ensar SalčinBilo je lijepo, od same ekipe do kvalitete predavanja. Naučio sam mnogo stvari koje mi mogu trebati u svakodnevnici. Zahvaljujući predavačima i njihovom trudu i zalaganju da na nas prenesu svoja znanja i njemački učine zanimljivim, uvijek sam bio motiviran. Zasigurno imam jedno pozitivno i lijepo iskustvo.

Upoznaj uspješni tim iza Vokabule

Ivana Vukadin

Ravnateljica centra i profesorica njemačkog

2014. godine diplomirala na Flizofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, te je profesorica njemačkog i latinskog jezika. Redovito odlazi na mnogobrojna stručna usavršavanja i obuke Goethe Instituta. Od 2014. Godine surađuje sa Goethe Institutom i odlazi na obuke Goethea.

2015. godine nakon obuke postala je multiplikator za njemački jezik, te joj je Institut za to dodijelio certifikat.

Ružica Petrušić

Voditeljica Lokacije i profesorica njemačkog jezika

Uskoro!

Ivana Marić

Profesorica njemačkog jezika

Godine 2016. diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Već par godina je redovni sudionik na brojnim seminarima i obukama Goethe Instituta. Godine 2008. Goethe Institut joj je dodijelio certifikat za C1 razinu.

Svoje slobodno vrijeme rado provodi u prirodi i sa dragim osobama. Voli se opuštati gledajući filmove i to ne bilo kakve, već horor filmove! Kaže da joj je jedino strašnije od toga loš humor (kroz smijeh). Voli se šaliti i rado prihvaća šalu na svoj račun.

Životni moto: Misli pozitivno i pozitivno će ti se dogoditi :)

Mateja Knezović

Profesorica njemačkog jezika

Diplomirala 2017. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Aktivni je sudionik brojnih kongresa i seminara stručnog usavršavanja.

Svoje slobodno vrijeme provodi sa bliskim prijateljima. Voli šetati sa svojim psom, svirati klavir i provoditi svoje vrijeme u krugu dobrih ljudi koji vole šalu i gledaju na život pozitivno.

Životni moto: Pomoći drugima, znači pomoći sebi!

Patricija Mihaljević

Profesorica njemačkog jezika

Diplomirala 2016. godine na Filozofskom fakultetu u Mostaru, studentica 5. godine i trenutno priprema diplomski. Voli se stručno usavršavati i ići na razne kongrese i seminare. Certifikati sa kongresa joj nisu bitni koliko neprocjenjivo znanje koje dobije.

Svoje slobodno vrijeme provodi sa svojom obitelji i sa prijateljima. Obožava se baviti sportom te voli dobru zabavu i druženje s prijateljima.

Životni moto: Samo uporni opstaju :)

Davor Budimir

Web & Marketing

Davor za sebe kaže da je rođen vrlo mlad i mi mu nekako vjerujemo. Iskusni programer (ovo mu ne vjerujemo) koji je radio u američkim startup kompanijama kao Frontend developer te Product Manager i može se pohvaliti klijentima kao što su Microsoft, Union bank te Stanford University, a s Vokabulom je od njenog osnutka gdje vodi sve vezano za web i marketing.

Davor je vjeran Vokabuli no ukoliko ponudite više nego Vokabula spreman je pregovarati (Šala. Ili ipak nije?) Također je odgovoran za ovako neukusnu web stranicu i branding Vokabule. U slobodno vrijeme igra bilijar, uči nove stvari, opušta se uz čitanje te pravi razne aplikacije i korisne alate na internetu.

PS. Šalili smo se kad smo rekli da je web stranica neukusna... nekako je simpatična :)

Životni moto: "Nemoguće" traje samo malo duže.

Odugovlačite!? Vrijeme je da...

Sada kada ste Vi upoznali nas, vrijeme je da mi upoznamo Vas (napokon)! Prijava na tečaj Vam neće oduzeti više od 2 minute vremena. Radujemo se što ćemo se napokon upoznati! :)

Upis na tečaj