VAŠE DIJETE ZASLUŽUJE NAJBOLJE!

Više od njemačkog,
vrijednosti za cijeli život

Manje grupe od 6-12 polaznika

Čak 78 sati u trajanju od 60min kroz 10 mj.

2x 60 minuta tjedno

Najveći broj sati za najnižu cijenu po satu!

Brižnost, kreativnost,
izvrsnost i zanimljiva nastava

Vjerujemo da možemo djecu inspirirati da s poznavanjem stranih jezika mogu postati sve što žele u životu! Cilj Otto Krake programa* je poticati dječji razvoj kroz brižnost, kreativnost, izvrsnost i zanimljivu nastavu.

*Od Nove 2019. godine Vokabula Junior je postala dio inovativnog Otto Krake programa. Doznaj više →

Mala cijena za ostatak budućnosti Vašeg djeteta

Vjerujemo da cijene tečajeva trebaju biti iskrene i transparentne. Upravo zato smo pojednostavili cijene naših tečajeva. Program Otto Krake - Teen Deutsch traje ukupno 10 mjeseci, a mjesečna cijena iznosi samo 42KM. Fora, zar ne?

Posebno niska cijena! KM 42 / MJESEČNA CIJENA

checkmark Platite program unaprijed 10 mjeseci i poklanjamo Vam jedan mjesec gratis!

checkmark START paket s knjigama za cijelu godinu i uključenom mjesečnom članarinom iznosi 95KM prvi mjesec i predstavlja jednokrani trošak na početku svakog tečaja u trajanju 10 mjeseci. Nakon toga mjesečna cijena iznosi samo 42KM.

Što možete očekivati od Vokabule?

Zaboravite sve što znate o tečajevima i upoznajte Vokabulu. Ipak, u krvi nam je da naše polaznike učinimo sretnim.
Zato naši tečajevi dolaze s puno sitnica i iznenađenja. Ovo je samo dio onoga što smo ti spremili

Lako, zanimljivo i zabavno učenje

Stručni i iskusni predavači u radu s djecom

Moderno opremljenu učionicu 21. stoljeća

Trajanje tečaja čak 78 punih sati od 60min kroz 10 mjeseci

Potvrdu o završetku tečaja

Nastavni program prilagođen uzrastima djece

Maksimalnu posvećenost djetetu i njegovom tempu učenja

Manje grupe 6-12

START paket prilikom upisa

Neograničene zalihe čajeva, vode, te korištenje pikada i/ili igrača...

Sretna učionica 21. stoljeća

Mi razumijemo djecu. Zato smo napravili 3 različita programa za djecu i mlade uzrasta od 3 pa sve do 16 godina. Zavirite u našu sretnu učionicu 21. stoljeća!

Vokabula tečajevi njemačkog za djecu i mlade
Vokabula tečajevi njemačkog za djecu i mlade

Želim Vam se zahvaliti na divnom održavanju tečaja, a to vidim iz oduševljenja svojih sinova koji jedva čekaju sat tečaja kod vas. I koji se presretni te puni utisaka vrate poslije održanih sati. Pohvale za njihovu nastavnicu i hvala još jednom za ovako divno iskustvo.
- D. Grgić

Dom je najljepša riječ za opisati naše učionice

Iskusite nešto stvarno lijepo i otkrijte sve sitnice u modernoj učionici 21. stoljeća. Osim što će Vas prikovati za sjedalo, završnu notu zasigurno daje ugodni "kućni" interijer i vrhunska tehnička opremljenost. Vrijeme provedeno u njima oživjeti će mnoge priče.

Učionice Vokabula-centra 1
Učionice Vokabula-centra 2 Učionice Vokabula-centra 3

Brzi odgovori

 • Kako da znam od koje razine moje dijete treba krenuti s tečajem?

  Ukoliko Vaše dijete ima predzanje iz njemačkog jezika, naši stručni profesori i pedagozi će vrlo rado uraditi besplatno testiranje, gdje ćemo precizno odrediti razinu poznavanja jezika te od koje točno razine treba krenuti s tečajem. Prilikom prijave na tečaj, u prijavnom obrascu se nalazi dio gdje ćemo Vas pitati želite li besplatno testiranje. Nakon što označite da želite besplatno testiranje i nakon slanja prijave mi ćemo Vas pozvati u naš centar da Vaše dijete uradi besplatnu procjenu znanja. Nakon besplatne procjene znanja moći ćemo svrstati Vaše dijete u neku od "junior" grupa, odnosno pronaći adekvatan tečaj ta Vaše dijete.

 • Moram li tečaj nakon prijave odmah platiti?

  Tečaj se nakon prijave ne mora odmah platiti. Plaćanje se obavlja tek nakon formiranja grupa i određivanja termina održavanja nastave.

 • Koji su termini održavanja nastave?

  Tečajevi se najčešće održavaju nakon škole, a ovisno o dogovoru mogući su jutarnji ili večernji termini. Moguće je kombinirati jutarnje i večernje termine. Tečajevi se održavaju svaki dan od ponedjeljka do subote, a moguće je održavanje nastave i nedjeljom ukoliko grupi odgovara termin.

 • Gdje mogu saznati više informacija? Kako doći do Vas?

  Za sva dodatna pitanja i nejasnoće obratite nam se putem email adrese: info@vokabula.com ili nas kontaktirajte preko naše Facebook stranice. Naši predavači će Vam rado odgovoriti. Ukoliko želite da nas posjetite to možete učiniti dok traju dani otvorenih vrata (pratite obavijesti na našoj facebook stranici) ili uz prethodnu najavu, tako da znamo biti u učionicama. Naša vrata su Vam uvijek otvorena! Dođite i uvjerite se!

Pogledaj više odgovora na stranici često postavljenih pitanja →

Kada je ovako zabavno, učenje dolazi lako

Cilj Otto Krake programa je poticati dječji razvoj kroz brižnost, kreativnost, izvrsnost i zanimljivu nastavu. Vjerujemo da možemo (pred)školsku djecu inspirirati da s poznavanjem stranih jezika mogu postati sve što žele u životu! Dođite i uvjerite se!