ZA SVE ONE KOJI VOLE IMATI POTPUNU KONTROLU

Tečaj samo za mene (i prijatelja?)

Individualan 1-na-1 pristup učenju

Sami birate vrijeme/termin

Sami birate kojim danima želite učiti

Sami birate način učenja

Je li individualni tečaj
za mene?

Nemate vremena pratiti fiksni termin grupe? Želite nastavu prilagoditi svom slobodnom vremenu ili jeziku svoje struke? U kratkom vremenu trebate naučiti koristiti strani jezik?

Onda su individualni tečajevi idealan izbor za vas! Namijenjeni su polaznicima koji imaju drukčije potrebe, onima koji zbog posla ne mogu pohađati redovne tečajeve i onima koji žele učiti u vlastitom ritmu i maksimalno iskoristiti vrijeme kojim raspolažu, bilo da se radi o tečaju općeg jezika ili tečaju po nekom specijaliziranom programu.

Individualni tečajevi u svim aspektima su prilagođeni polazniku i njegovim željama, interesima i potrebama. Vi ste zvijezda na ovom tečaju i sve se "vrti oko Vas". Ovi tečajevi Vam omogućuju izbor broj sati, načina i vremena pohađanja nastave.

Odlično! A cijena individualnog tečaja?

Cijena individualnog 1-na-1 tečaja iznosi 15KM/šk. sat, a ukoliko dođete s partnerom za učenje (možemo ga i mi probati naći) platit ćete samo 10KM po osobi za 1 šk. sat. Bez obzira koju razinu želite pohađati, od A1 do C2, cijena je uvijek ista. Cool, zar ne?

Uvijek ista cijena za sve razine! KM 15 Za 1-na-1 nastavu

checkmark Cijena je navedena za 1 školski sat nastave individualne 1-na-1 nastave s predavačem. Ukoliko s još nekim pohađate ovaj tip nastave, tada se radi o poluindividualnoj 2-na-1 nastavi i cijena iznosi samo 10KM po osobi!

checkmark Zanimaju te cijene naših drugih tečajeva? Klikni ovdje.

Zašto odabrati individualni tečaj?

Ako volite imati potpunu kontrolu nad svakim aspektom svog života odaberite ovaj tip nastave

U jednom semestru možete završiti broj razina koliko želite

Realizacija nastave prema Vašoj želji i mogućnostima škole

Vi birate vrijeme, tempo i nastavu

Bombone, svaki sat. Jako puno bombona. Svaki sat.

Broj sati prema Vašoj želji ili možete zakupiti paket od 10 ili 20 sati nastave i ostvariti popust od 10KM odnosno 20KM

Tečaj je dostupan tijekom cijele nastavne godine (rujan – srpanj)

Maksimalnu posvećenost Vama i Vašem tempu učenja

Neograničene zalihe čajeva, kave, vode te korištenje pikada i/ili igrača...

99,7% naših polaznika je zadovoljno s nastavom na kraju ciklusa, a čak njih 98% nastavlja tečaj nakon što ga prvi put upišu, što Vokabulu čini najboljim tečajem u BiH, ali i šire!

Dom je najljepša riječ za opisati naše učionice

Iskusite nešto stvarno lijepo i otkrijte sve sitnice u modernoj učionici 21. stoljeća. Osim što će Vas prikovati za sjedalo, završnu notu zasigurno daje ugodni "kućni" interijer i vrhunska tehnička opremljenost. Vrijeme provedeno u njima oživjeti će mnoge priče.

Učionice Vokabula-centra 1
Učionice Vokabula-centra 2 Učionice Vokabula-centra 3

Često postavljena pitanja prije upisa

 • Kako da znam na kojoj sam razini poznavanja njemačkog jezika?

  Prilikom prijave na tečaj, u prijavnom obrascu se nalazi dio gdje ćemo Vas pitati želite li besplatno testiranje. Ukoliko ne znate koju razinu odabrati, odaberite opciju “Da, želim besplatno testiranje” te ćemo Vas pozvati u naš centar da uradite besplatnu provjeru znanja. Nakon besplatne provjere znanja moći ćemo Vas svrstati u neku od grupa, odnosno pronaći adekvatan tečaj ta Vas.

 • Kada se plaća individualni tečaj?

  Individualni tečaj plaćate svaki put kada dođete na Vaš termin. Ukoliko želite ostvariti popust onda možete unaprijed platiti za 10 ili za 20 sati i tako ostvariti dodatne popuste.

 • Koje termine mogu odabrati?

  Termini individualnog tečaja se određuju prema Vašim potrebama i mogućnostima škole. Svaki termin se dogovara s profesorom individualno prije dolaska no možete rezervirati i stalni termin.

 • Je li ista cijena A1 i recimo B2 ili C2 razine individualnog tečaja?

  Da. Cijena je uvijek ista. Ako dođete sami (1-na-1) cijena je 15KM za jedan školski sat a ukoliko dođete s još jednom osobom (2-na-1) cijena je 10KM po osobi za jedan školski sat. Pitajte nas pa Vam možda mi možemo naći partnera za učenje na individualnoj nastavi.

Pogledaj više odgovora na stranici često postavljenih pitanja →

Vaš život u Vašim rukama

Na individualnom tečaju sva pažnja profesora usmjerena je na polaznika, pa se između polaznika i profesora vrlo brzo razvija dijalog na stranom jeziku. Usvajanje stranog jezika znatno je brže nego na grupnom tečaju budući da je kompletan sat fokusiran na pojedinca, a ne na grupu. Vaš profesor postaje ujedno i Vaš jezični savjetnik te mu se uvijek možete obratiti i izvan nastave (unutar radnog vremena). Kreni s učenjem njemačkog?