[16.07.2018.] Upisi u ljetni ciklus su završeni. Upisi na individualnu 1-na-1 nastavu u tijeku! →

Vi ste zvijezda i zaslužujete najbolje

Tečaj samo za mene (i prijatelja?)

Kome je namijenjem individualni tečaj?

Nemate vremena pratiti fiksni termin grupe? Želite nastavu prilagoditi svom slobodnom vremenu ili jeziku svoje struke? U kratkom vremenu trebate naučiti koristiti strani jezik?

Individualni tečaj idealan je izbor za vas. Individualni tečajevi namijenjeni su polaznicima koji imaju drukčije potrebe, onima koji zbog posla ne mogu pohađati redovne tečajeve i onima koji žele učiti u vlastitom ritmu i maksimalno iskoristiti vrijeme kojim raspolažu, bilo da se radi o tečaju općeg jezika ili tečaju po specijaliziranom programu.

Individualni su tečajevi u svim aspektima prilagođeni polazniku i njegovim željama, interesima i potrebama. Vi ste zvijezda na ovom tečaju i sve se "vrti oko Vas". Ovi tečajevi Vam omogućuju izbor materijala, načina i vremena pohađanja nastave.

Zašto odabrati individualni tečaj?

Idealan izbor za one koji žele nastavu u potpunosti prilagođenu svojim jezičnim željama, mogućnostima i potrebama:

Odlično! A cijena individualnog tečaja?

Tečajeve u Vokabuli upiše više od 200 polaznika svaki ciklus i tako četiri puta godišnje što Vokabulu čini najvećim centrom za učenje njemačkog jezika u Hercegovini. Cijena individualnog tečaja je 15KM školski sat a ako dođete s prijateljem platit ćete samo 10KM po osobi. Bez obzira koju razinu želite pohađati, od A1 do C2, cijena je uvijek ista. Cool, zar ne?

Uvijek ista cijena za sve razine! KM 15 Za 1-na-1 nastavu*

*Cijena je navedena za 1 školski sat nastave 1-na-1 s predavačem (individualno). Ukoliko s još nekim pohađate ovaj tip nastave, odnosno poluindividualno, onda je cijena 10KM po osobi.

Često postavljena pitanja vezana za individualni tečaj

Kako da znam na kojoj sam razini poznavanja njemačkog jezika?

Prilikom prijave na tečaj, u prijavnom obrascu se nalazi dio gdje ćemo Vas pitati želite li besplatno testiranje. Ukoliko ne znate koju razinu odabrati, odaberite opciju “Da, želim besplatno testiranje” te ćemo Vas pozvati u naš centar da uradite besplatnu provjeru znanja. Nakon besplatne provjere znanja moći ćemo Vas svrstati u neku od grupa, odnosno pronaći adekvatan tečaj ta Vas.

Kada se plaća individualni tečaj

Individualni tečaj plaćate svaki put kada dođete na Vaš termin. Ukoliko želite ostvariti popust onda možete unaprijed platiti za 10 ili za 20 sati i tako ostvariti dodatne popuste.

Koje termine mogu odabrati?

Termini individualnog tečaja se određuju prema Vašim potrebama i mogućnostima škole. Svaki termin se dogovara s profesorom individualno prije dolaska no možete rezervirati i stalni termin.

Je li ista cijena A1 i recimo B2 ili C2 razine individualnog tečaja?

Da. Cijena je uvijek ista. Ako dođete sami (1-na-1) cijena je 15KM za jedan školski sat a ukoliko dođete s još jednom osobom (2-na-1) cijena je 10KM po osobi za jedan školski sat. Pitajte nas pa Vam možda mi možemo naći partnera za učenje na individualnoj nastavi.

Spremni da krenete s učenjem njemačkog?

Na individualnom tečaju sva je pažnja profesora usmjerena na polaznika, pa se između polaznika i profesora vrlo brzo razvija dijalog na stranom jeziku. Usvajanje stranog jezika znatno je brže nego na grupnom tečaju budući da je kompletan sat fokusiran na pojedinca, a ne na grupu. Vaš profesor postaje ujedno i vaš jezični savjetnik te mu se uvijek možete obratiti i izvan nastave. Kreni s učenjem njemačkog?