Tečaj samo za mene
(i prijatelja?)

Individualan pristup učenju

Sami birate vrijeme/termin

Sami birate kojim danima želite učiti

Sami birate način učenja

Je li Master 1-na-1 tečaj
za mene?

Nemate vremena pratiti fiksni termin grupe? Želite nastavu prilagoditi svom slobodnom vremenu ili jeziku svoje struke? U kratkom vremenu trebate naučiti koristiti strani jezik?

Onda je Master 1-na-1 idealan izbor za vas! Namijenjen je polaznicima koji imaju drugačije potrebe, onima koji zbog posla ne mogu pohađati redovnu nastavu i onima koji žele učiti u vlastitom ritmu i maksimalno iskoristiti vrijeme kojim raspolažu, bilo da se radi o tečaju općeg jezika ili tečaju po nekom specijaliziranom programu.

Master 1-na-1 u svim aspektima je prilagođen polazniku i njegovim željama, interesima i potrebama. Vi ste zvijezda na ovom tečaju i sve se "vrti oko Vas". Ovi tečajevi Vam omogućuju izbor broj sati, načina i vremena pohađanja nastave.

Odlično! A cijena Master tečaja?

Cijena Master 1-na-1 tečaja iznosi 20KM/šk. sat, a ukoliko dođete s partnerom za učenje (možemo ga i mi probati naći) platit ćete samo 12,50KM po osobi za 1 šk. sat nastave. Bez obzira koju razinu želite pohađati, od A1 do C2, cijena je uvijek ista. Cool, zar ne?

Uvijek ista cijena za sve razine! KM 20 Za 1-na-1 nastavu

checkmark Cijena je navedena za 1 školski sat nastave individualne 1-na-1 nastave s predavačem. Ukoliko s još nekim pohađate ovaj tip nastave, tada se radi o poluindividualnoj 2-na-1 nastavi i cijena iznosi samo 12,5KM po osobi!

checkmark Zanimaju te cijene naših drugih tečajeva? Klikni ovdje.

Zašto odabrati Master 1-na-1 tečaj?

Ako volite imati potpunu kontrolu nad svakim aspektom svog života odaberite ovaj tip nastave

U jednom semestru možete završiti broj razina koliko želite

Realizacija nastave prema Vašoj želji i mogućnostima škole

Vi birate vrijeme, tempo i nastavu

Bombone, svaki sat. Jako puno bombona. Svaki sat.

Broj sati prema Vašoj želji ili možete zakupiti paket od 10 ili 20 sati nastave i ostvariti popust od 10KM odnosno 20KM

Tečaj je dostupan tijekom cijele nastavne godine (rujan – srpanj)

Maksimalnu posvećenost Vama i Vašem tempu učenja

Neograničene zalihe čajeva, kave, vode te korištenje pikada i/ili igrača...

99,7% naših polaznika je zadovoljno s nastavom na kraju ciklusa, a čak njih 98% nastavlja tečaj nakon što ga prvi put upišu, što Vokabulu čini najboljim tečajem u BiH, ali i šire!

Dom je najljepša riječ za opisati naše učionice

Iskusite nešto stvarno lijepo i otkrijte sve sitnice u modernoj učionici 21. stoljeća. Osim što će Vas prikovati za sjedalo, završnu notu zasigurno daje ugodni "kućni" interijer i vrhunska tehnička opremljenost. Vrijeme provedeno u njima oživjeti će mnoge priče.

Učionice Vokabula-centra 1
Učionice Vokabula-centra 2 Učionice Vokabula-centra 3

Brzi odgovori

 • Kako da znam na kojoj sam razini poznavanja njemačkog jezika?

  Prilikom prijave na tečaj, u prijavnom obrascu se nalazi dio gdje ćemo Vas pitati želite li besplatno testiranje. Ukoliko ne znate koju razinu odabrati, odaberite opciju “Da, želim besplatno testiranje” te ćemo Vas pozvati u naš centar da uradite besplatnu provjeru znanja. Nakon besplatne provjere znanja moći ćemo Vas svrstati u neku od grupa, odnosno pronaći adekvatan tečaj ta Vas.

 • Kada se plaća Master tečaj?

  Master tečaj plaćate svaki put kada dođete na Vaš termin. Ukoliko želite ostvariti popust onda možete unaprijed platiti za 10 ili za 20 sati i tako ostvariti dodatne popuste.

 • Koje termine mogu odabrati?

  Termini Master tečaja se određuju prema Vašim potrebama i mogućnostima škole. Svaki termin se dogovara s profesorom individualno prije dolaska no možete rezervirati i stalni termin.

 • Je li ista cijena A1 i recimo B2 ili C2 razine Master tečaja?

  Da. Cijena je uvijek ista. Ako dođete sami (1-na-1) cijena je 20KM za 1 šk. sat, a ukoliko dođete s još jednom osobom (2-na-1) cijena je 12,50KM po osobi za 1 šk. sat. Pitajte nas pa Vam možda mi možemo naći partnera za učenje na individualnoj nastavi?

Pogledaj više odgovora na stranici često postavljenih pitanja →

Vaš život u Vašim rukama

Na Master 1-na-1 tečaju sva pažnja profesora usmjerena je na polaznika, pa se između polaznika i profesora vrlo brzo razvija dijalog na stranom jeziku. Usvajanje stranog jezika znatno je brže nego na grupnom tečaju budući da je kompletan sat fokusiran na pojedinca, a ne na grupu. Vaš profesor postaje ujedno i Vaš jezični savjetnik te mu se uvijek možete obratiti i izvan nastave (unutar radnog vremena). Kreni s učenjem njemačkog?