Pozivamo sve zainteresirane mališane i njihove roditelje na kreativnu dječju radionicu njemačkog jezika naziva „Moji prvi koraci na njemačkom jeziku“.

Besplatna radionica će biti održana u subotu 9.9. s početkom u 10.30 sati u učionicama Vokabula-centra na Rondou (Tržni centar Rondo, I. kat). Radionica je posebno osmišljena za djecu osnovnoškolskog uzrasta (od 7 do 14 godina), a tematske cjeline radionice su prilagođene uzrastima djece od 7 do 10 i 11 do 14 godina.

Što možete očekivati na radionici?

Mi vjerujemo da se učenje njemačkog i zabava ne isključuju. Vaši mališani će kroz igru, zabavu, natjecanje, boje, ples i glazbu naučiti osnove njemačkog jezika, te će imati mogućnost da otkriju vlastiti potencijal i kreativnost. Predznanje iz njemačkog jezika za ovu radionicu nije potrebno.

Što možete očekivati:

  • Kreativna i zabavna radionica koja garantira obilje zabave, igre, boje, glazbe i smijeha
  • Nećemo Vas pustiti da odete kući praznih ruka (ne morate nositi „kesu“)
  • Besplatno osvježenje, sendviči i grickalice za mališane i roditelje
  • Upoznajte najcool profesore njemačkog jezika u Mostaru
  • Djeca će otkriti svoj kreativni potencijal i na zanimljiv način obogatiti i usvojiti novi vokabular na njemačkom
  • Učenje u opuštenoj, razigranoj i motivirajućoj atmosferi

Dođite na najcool radionicu u gradu!

Ovim putem srdačno pozivamo sve zainteresirane roditelje i djecu u subotu 9.9. u 10.30 sati da dođu na ovu zanimljivu 60-minutnu radionicu gdje će djeca otkriti svoj vlastiti potencijal i kreativnost uz obilje igre, zabave, natjecanja, boje, plesa i glazbe.

Kada: Subota 9.9.2017. u 10.30 sati

Gdje: Učionice Vokabula-centra na Rondou (Tržni centar Rondo, I. kat, iznad NLB banke)

 

Ova radionica je besplatna, no predlažemo da što prije rezervirate mjesto na broj 063/459-326 ili jednostavno ispunite vrlo kratku prijavnu formu (crvena tipka ispod teksta) jer je broj mjesta ograničen! Vidimo se u Vokabuli!

 

Želiš da te obavijestimo o novim tečajevima ili Goethe-ispitima?


Komentiraj. Znaš da želiš

15 + 5 =