banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

[ZAPOSLI SE U VOKABULI!] U potrazi smo za 5 profesora njemačkog i jednim administrativnim radnikom

Brzi sažetak Svojim jedinstvenim i vrlo kreativnim pristupom u nastavi, a pogotovo trudom da svakoga tko ima dodira s Vokabulom učinimo sretnim, opravdava status da smo omiljeni odabir u Mostaru ...

min čitanja

Vokabula
07.11.2017
|
Ažurirano 07.11.2017

Brzi sažetak

  • Svojim jedinstvenim i vrlo kreativnim pristupom u nastavi, a pogotovo trudom da svakoga tko ima dodira s Vokabulom učinimo sretnim, opravdava status da smo omiljeni odabir u Mostaru kada je u pitanju njemački jezik.
  • Ako se želiš pridružiti timu najboljih profesora njemačkog jezika u Mostaru i stalno nadmašivati sebe u nastavi, a pri tome ne mislimo na popravljanje rukopisa na ploči jer ispisivanje suhoparnih fraza i riječi više nije cool, onda se ovaj oglas isplatio svakog feninga da te nađemo.
  • Rim nije izgrađen u jednom danu pa ne očekujemo da odmah budeš bolji od naše Ivane Marić, ali ako znaš uspostaviti dobre odnose s polaznicima i kolegama, riješiti konflikte na nastavi, raditi na razvoju i poboljšanju svojih predavačkih sposobnosti a pri tome ostati motiviran onda obrati pažnju na prednosti koje imaš kod nas.

Iako zvuči nestvarno, pored 7 postojećih profesora njemačkog jezika Vokabula zapošljava još 5 novih. Čime se ukupan broj predavača u Vokabuli penje na 12, a pri tome mislimo samo na profesore ne računajući druge djelatnike.

Naša potreba za novim profesorima i dodatnom radnom snagom proizlazi iz stabilnog i konstantnog rasta kompanije. Svojim jedinstvenim i vrlo kreativnim pristupom u nastavi, a pogotovo trudom da svakoga tko ima dodira s Vokabulom učinimo sretnim, opravdava status da smo omiljeni odabir u Mostaru kada je u pitanju njemački jezik.

Osim najmodernije opremljenih učionica i najmnogobrojnijih tečajeva u Mostaru ali i u Herecegovini općenito, pokazujemo našim zaposlenicima da smo uistinu najbolje okruženje za osobni rast i razvoj.

Nerijetko smo svjedoci da pojedinci u našoj kompaniji stasaju u izvrsne profesionalce koji mogu služiti na ponos svojoj struci.

Iz dana u dan ohrabrujemo naše zaposlenike da preuzmu rizik i naprave korak više, jer iskustvo i znanje koje neprestano crpe iz kolektiva i u radu s polaznicima je prava garancija da neuspjeh uopće nije opcija.

Profesor njemačkog jezika (ž/m) – 5 osoba

Drago nam je što se napokon možemo upoznati. Rekli su nam da imaš potencijala kao profesor njemačkog jezika i da si izvrstan organizator. Upravo zato smo napravili ovaj oglas za posao samo za tebe i s nestrpljenjem očekujemo da te upoznamo. Pričali smo o tebi na našim sastancima svake prve srijede u mjesecu i mnogima si se svidio. Naša Ružica jedva čeka da te upozna i zagrli.

Čuli smo da se voliš stručno usavršavati u svojoj struci i da vjeruješ da obrazovanje nikada ne prestaje – pogotovo nakon završenog fakulteta. To je super jer ćeš se onda super uklopiti u naš tim. Nama ne smeta ako si drukčiji i vjerujemo da je u raznolikosti najveća moć u ljudima. Ima nas svakakvih oblika i dimenzija i mi ih sve prihvaćamo. Samo ne volimo obične ali ti nemaš brige s time jer smo sigurni da ćeš se uklopiti u naš tim. Ako se želiš pridružiti timu najboljih profesora njemačkog jezika u Mostaru i stalno nadmašivati sebe u nastavi, a pri tome ne mislimo na popravljanje rukopisa na ploči jer ispisivanje suhoparnih fraza i riječi više nije cool, onda se ovaj oglas isplatio svakog feninga da te nađemo.

Možda još nisi magistar njemačkog jezika, ali si na putu da to postaneš, no, zato imaš završen preddiplomski. Na C1 ili C2 si razini, željan si dodatnih obuka i spreman si se uhvatiti u koštac sa više od 300 polaznika po ciklusu. Ako vjeruješ u svoj tim i svoju kompaniju i nije ti se teško probuditi u 7.30 ujutro samo zato da bi dijelio letke onda ćeš voljeti posao u omiljenom mjestu za učenje njemačkog jezika u Mostaru.

Rim nije izgrađen u jednom danu pa ne očekujemo da odmah budeš bolji od naše Ivane Marić, ali ako znaš uspostaviti dobre odnose s polaznicima i kolegama, riješiti konflikte na nastavi, raditi na razvoju i poboljšanju svojih predavačkih sposobnosti a pri tome ostati motiviran onda obrati pažnju na prednosti koje imaš kod nas.

Osim fleksibilnog radnog vremena, konkurentne plaće, besplatnih obuka u i izvan Mostara te besplatnog laptopa ili mobitela nakon samo 3 ciklusa provedenih kod nas, onda nam pokucaj sa svojim životopisom i motivirajućim pismom na email moc.alubakovobfsctd@oasopmilez a u naslov stavi „Želim posao predavača u Vokabuli“.

#zelimraditizanajcooltecajumostaruidolazitinaposaosaosmjehom

Administrativni radnik (ž/m) – 1 osoba

Pričali su nam o tebi prije par godina kada smo bili puno mlađi i tek predavali papire za registraciju firme. Tada smo pomislili eh što bi bilo dobro da sada radiš za nas. Ne zato jer nismo mogli sami odnijeti papire već zato jer si ti puno spretniji, odgovorniji i organiziraniji od nas. I jako cijenimo tvoje zanimanje.

Ako lako podnosiš vrućine (u klimatiziranom uredu, naravno) i ne bojiš se Ružičinog psa Ćuće onda ćeš se sigurno snaći i u obradi podataka, arhiviranju poslovne dokumentacije i adekvatnog ažuriranja baze podataka. Moguće da imaš iskustva u koordinaciji događaja i proslava. Ako je to istina onda ti je to veliki plus. Mi jako volimo da se zabavljamo. Znamo da si timski igrač i da se trudiš na kontinuiranom unaprijeđenu poslovanja ali i da surađuješ s knjigovođom na financijskim poslovima.

Ako ti ikada dosadi posao nećemo ti zamjeriti da ustaneš, rastegneš se, malo prošetaš do učionica i pri tome popiješ kavu, čaj, vodu… sve to na naš račun i probaš svaki bombon koji nađeš u zdjelicama. Meki bomboni su stvarno super. Imaš SSS ili više od toga? A na njemačkom znaš reći barem Danke i Bitte? To nam je sasvim dovoljno.

Mateja te stalno hvali da si vrlo odgovorna osoba, profesionalan u radu, samostalno rješavaš probleme i imaš izvrsne interpersonalne vještine. Onda ti sigurno neće smetati kada netko od predavača uđe da te pita preporuku nove serije (a da nije Game of Thrones, jer smo je svi već pogledali). Osim što ćeš biti izvršni direktor za preporuku serija, posjeduješ izvrsne pisane, verbalne i komunikacijske vještine. To nam je jako bitno.

Prije nego te upoznamo sa ostatkom tima, vjerujem da već znaš da ti je radno vrijeme od 15 do 21 sat no neće ti smetati da preko dana obavljaš sitne poslove. Eh da, poslovni mobitel s neograničenom tarifom te čeka. Više od 300 polaznika po ciklusu znači da ćeš jako puno vremena provoditi uz mobitel.

Osim što ćeš usavršiti sve tehnike komunikacije, od vještine slušanja klijenta, postavljanja pitanja, davanja informacija bit ćeš i pošteno nagrađen. Isto tako ćeš radit u vrlo mladom i profesionalnom okruženju koje se neprestano razvija. Ako si željan novih izazova onda te izazivamo da nam pošalješ svoj životopis i motivirajuće pismo na email moc.alubakovobfsctd@oasopmilez a u naslov stavi „Želim posao administrativnog radnika u Vokabuli“.

#administrativniradniknijeistostoiadministratorbazepodataka

Što čekaš? Prijavi se na posao u Vokabuli i postani dio #najcool tima!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!