banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

VIDEO: Otto Krake ljetni kamp njemačkog jezika, najzabavnije druženje ovog ljeta!

Brzi sažetak Otto Krake ljetni kamp njemačkog jezika pruža savršenu kombinaciju učenja jezika u parku, prirodi i učionici i raznolikih zanimljivih aktivnosti kroz koje će Vaše dijete ući u...

min čitanja

Vokabula
24.06.2019
|
Ažurirano 24.06.2019

Brzi sažetak

  • Otto Krake ljetni kamp njemačkog jezika pruža savršenu kombinaciju učenja jezika u parku, prirodi i učionici i raznolikih zanimljivih aktivnosti kroz koje će Vaše dijete ući u sasvim novi svijet jezika, steći potrebno samopouzdanje i uživati na svježem zraku.
  • Pored komunikacije na njemačkom jeziku cilj nam je i pokazati djeci koliko je učenje i druženje u prirodi zabavno, te se želimo vratiti istinskim vrijednostima, igri na otvorenom bez računala i mobitela.
  • Koncipiran je na način da djeca uče na svježem zraku, što je također vrlo važno za svaku vrstu učenja, te da usvajaju jezik, a da toga nisu ni svjesna.

Prestankom nastave obično prestaju i sve dodatne školske i izvanškolske aktivnosti. Društvo baka i djedova, ako imate sreće pa ih imate, zlata vrijedi, ali djeci uz njih ponekad nedostaje akcije ili im jednostavno treba društvo vršnjaka.

Zato je mogućnost upisati dijete u ljetni kamp za djecu hvalevrijedna pomoć zaposlenim roditeljima. Dok vi radite (i potajno brojite dane do zajedničkog godišnjeg) vaše dijete će u ljetnom kampu uživati u aktivnostima, igrama i društvu druge djece, jesti zdrave obroke i biti na sigurnom.

Učenje u prirodi na Ljetnom kampu njemačkog jezika

Otto Krake ljetni kamp njemačkog jezika pruža savršenu kombinaciju učenja jezika u parku, prirodi i učionici i raznolikih zanimljivih aktivnosti kroz koje će Vaše dijete ući u sasvim novi svijet jezika, steći potrebno samopouzdanje i uživati na svježem zraku.

Pored komunikacije na njemačkom jeziku cilj nam je i pokazati djeci koliko je učenje i druženje u prirodi zabavno, te se želimo vratiti istinskim vrijednostima, igri na otvorenom bez računala i mobitela.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rZ9lvBKVs64]

Organizirati ćemo razna natjecanja i pokazati djeci čarobni svijet odrastanja uz jednostavne i zaboravljene igre.

Ljetni kamp učenja njemačkog jezika namijenjen je djeci i mladima uzrasta od 5 do 14 godina. Djeca uče njemački jezik svim osjetilima na tematski način u zabavnom i prijateljskom okruženju, a iza svake lekcije u ljetnom kampu nalazi se dublja lekcija.

Sigurno okruženje kampa za nezaboravni provod i zabavu

Cijeli kamp izvodi se na njemačkom jeziku, a glavni cilj je potaknuti sve polaznike kampa na aktivno korištenje njemačkog jezika. Koncipiran je na način da djeca uče na svježem zraku, što je također vrlo važno za svaku vrstu učenja, te da usvajaju jezik, a da toga nisu ni svjesna.

Program je koncipiran na način da potiče kreativnost, timski duh i kritičko razmišljanje, dok će kroz zanimljive vježbe i timski rad djeca steći samopouzdanje te već od prvog dana sudjelovanja u kampu moći primjenjivati usvojeni vokabular. Naravno sve to uz stalnu pomoć kvalificiranih profesora njemačkog jezika.

Jedno ljeto, mnoge mogućnosti

Vjerujemo da učenje može i treba biti zabavno.

Svaki roditelj vodi svoje dijete dok ono ne učini prve samostalne korake. Tamo je kada dijete posrne ili odabere pogrešan put. Posvećuje mu svoje vrijeme i brigu te mu želi pružiti najbolji mogući razvoj.

Otto Krake pomaže roditeljima da ispravno ulažu u obrazovanje svoje djece te da odaberu prigodan put ka ostvarivanju njihovih ciljeva.

Učenje njemačkog jezika uz Otto Krake olakšava početak svakog puta.

Prijavite svoje dijete na Otto Krake ljetni kamp i neka Vašem djetetu ovo bude najzabavnije druženje ovog ljeta! Obrazac za prijavu i više informacija potražite na službenoj internetskoj stranici Otto Krakea.

OSNOVNE INFORMACIJE:

Datum kampa: 01. – 11.07.
Dani: od ponedjeljka do četvrtka
Vrijeme: 9.30 – 12.30 sati
Uzrasti: od 5 – 14 godina
Fond: 32 šk. sata (4 šk. sata dnevno)

Vaš Otto Krake,
Jedno ljeto, mnoge mogućnosti! :)

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!