banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Ovdje se ostvaruju najljepše želje. Vokabula predstavila nove tečajeve njemačkog jezika

Brzi sažetak Kako bismo nastavili pružati naše jedinstvene tečajeve i vrhunsko iskustvo na nastavi, ali i platiti prostor i režije na koje se oslanjaju naši polaznici te kako bismo se mogli n...

min čitanja

Vokabula
05.01.2020
|
Ažurirano 05.01.2020

Brzi sažetak

  • Kako bismo nastavili pružati naše jedinstvene tečajeve i vrhunsko iskustvo na nastavi, ali i platiti prostor i režije na koje se oslanjaju naši polaznici te kako bismo se mogli nastaviti razvijati i usavršavati, moramo poduzeti nekoliko koraka da održimo Vokabulu na pozitivnoj nuli.
  • Stoga, ulažemo višestruke napore da zadržimo normalnu cijenu, prilagođenu većini ovdašnjih džepova, i da naši tečajevi budu jedni od najpovoljnijih u BiH gledajući najbitniji faktor svakog tečaja, a to je cijena po satu ili nast.
  • Možda ste početnik i postoji određena doza straha jer mislite da je njemački jezik težak, no već na prvom susretu zahvaljujući Vokabulinoj metodologiji i novom programu osloboditi ćete se straha i moći ćete početi koristiti njemački jezik.

Nema više dosadnog učenja!”, tako je 2016. godine rekla, sad već poznatu rečenicu, vlasnica Vokabule.

“Opsjednutost” da budu bolji od samih sebe je dovela do toga da odbace svoj, sada već stari program i osmisle potpuno novi program i metodologiju. Onu u kojoj je polaznik na prvom mjestu, gdje su greške sastavni dio učenja i u kojem se ne stavlja fokus na gramatiku već se upotrebljava automatski kroz konverzaciju.

Jer kako kažu: “Nije cilj polaznika naučiti da recitira pravila futura, već ga osposobiti da sugovorniku objasni što će sutra raditi”.

Stvoren za novo doba i generaciju koja ne voli dosadu

Točno godinu dana od početka istraživanja i rada na novom naprednom programu učenja njemačkog jezika, od 13.01. svi upisani na zimski upisni rok moći će iskusiti kako izgleda moderno učenje i doživjeti novi program.

“Ponekad polaznici misle da su vidjeli sve pa ih volimo iznenaditi. A ovaj novi i drukčiji program stvarno nisu mogli očekivali.”, rekla je Ivana Vukadin, vlasnica Vokabule.

Stvoren za novo doba i generaciju koja ne voli dosadu. Upoznajte Vokabulin Standardni 2u1 tečaj!

Vokabulin Standardni 2u1 tečaj predstavlja kombinaciju dugogodišnjeg iskustva i istinsku ljubav prema podučavanju jezika uz dašak nostalgije. Potiče na aktivnu upotrebu usvojenog vokabulara kod svakoga i trenutke učenja pretvara u poseban doživljaj. Tako se možete zavaliti u stolicu i gledati kako vaš njemački napreduje iz dana u dan.

“Ponosni smo što smo završili ovako kompleksan projekt koji se ne bazira samo na novim i zabavnim aktivnostima na nastavi, nego i tlocrtu za sve buduće programe koji bi nas trebali voditi u narednim godinama i, donijeti veliku korist našim polaznicima.”, dodala je Ivana Vukadin.

Promjene u cijenama

Promjenom cijena tečajeva za otprilike ~7.50% nastojimo Vokabulu održati na pozitivnoj nuli. Jednostavno rečeno, naši troškovi rastu brzinom kojom se nadmašuje naš prihod.

Kako bismo nastavili pružati naše jedinstvene tečajeve i vrhunsko iskustvo na nastavi, ali i platiti prostor i režije na koje se oslanjaju naši polaznici te kako bismo se mogli nastaviti razvijati i usavršavati, moramo poduzeti nekoliko koraka da održimo Vokabulu na pozitivnoj nuli.

Stoga, ulažemo višestruke napore da zadržimo normalnu cijenu, prilagođenu većini ovdašnjih džepova, i da naši tečajevi budu jedni od najpovoljnijih u BiH gledajući najbitniji faktor svakog tečaja, a to je cijena po satu ili nast. jedinici (UE).

Svi u Vokabuli smo zahvalni što se možemo osloniti na vašu podršku i razumijevanje. I možemo vam obećati da ćemo i dalje imati transparentne cijene i nastaviti s unaprjeđenjem naših tečajeva kao i cjelokupne Vokabule!

Novi program. Nepromijenjeni kvalitet.

Novi Standardni 2u1 tečaj sadrži čak 80 nastavnih jedinica (UE) u 10 tjedana nastave gdje će polaznici savladati jednu podrazinu, npr. A1.1. Za vrijeme trajanja tečaja profesori će neprestano biti na raspolaganju, te na nastavi kreirati situacije koje simuliraju svakodnevnicu, a Vi ćete pri tome aktivno koristiti usvojeni vokabular.

Pri tome je svaki susret s grupom podijeljen na četiri nastavne jedinice u skladu sa četiri ključne vještine, svaka u trajanju od 35 minuta, gdje polaznici treniraju vještine: čitanje, slušanje, komunikaciju i pisanje, dok se ona najvažnija, komunikacija koristi konstantno. Ovo omogućuje svakom polazniku zadržavanje koncentracije tijekom cijelog susreta, a sve zajedno vodi do aktivne upotrebe jezika.

Možda ste početnik i postoji određena doza straha jer mislite da je njemački jezik težak, no već na prvom susretu zahvaljujući Vokabulinoj metodologiji i novom programu osloboditi ćete se straha i moći ćete početi koristiti njemački jezik.

Nova cijena Standardnog 2u1 tečaja za 2 i pol mjeseca nastave iznosi samo 135KM u 2 jednake rate, a jednokratno 270KM. Dok na sljedećem upisu svi ostvaruju dodatni popust od 5% i tada tečaj iznosi nevjerojatnih 255KM/80UE.

I ne zaboravite, veći broj sati garancija je uspješnog učenja jezika!

Vaša otvorena vrata za nove prilike

Mislimo da možete biti izuzetni. No, biti izuzetan zahtjeva trud.

Znači biti spreman na promjenu. Za to je potrebno vodstvo.

Vokabula vas uči njemački jezik na jednostavan i zabavan način i čini prilike u životu bližima nego ikada.

Najveći rizik je propuštena prilika. A ti… Prepoznaješ li priliku kad je vidiš?

Kontakt informacije:

CENTAR RONDO
Kralja Petra Krešimira IV bb
(SPC Rondo, I. kat)

CENTAR BULEVAR
Husnije Repca 7
(Iza caffe „Niđe veze“)

CENTAR ČAPLJINA
Ulica Gojka Šuška L2
(pored Prodajnog centra AS)

BESPLATAN INFO BROJ: 080 080 003

https://vokabula.com/
http://facebook.com/vokabula

Vaša Vokabula
Kreni u život. Život pun prilika.

Upozorenje. Učenje njemačkog u Vokabuli prouzročiti će veliku sreću u Vama!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!