banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Održan prvi Vokabula Tanzt – festival plesa, smijeha i sreće

Brzi sažetak Cilj ove manifestacije je zabava i uživanje u dobroj glazbi i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je obitelj i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj. Igre, smijeha i pjesme nije...

min čitanja

Vokabula
07.10.2019
|
Ažurirano 07.10.2019

Brzi sažetak

  • Cilj ove manifestacije je zabava i uživanje u dobroj glazbi i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je obitelj i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj.
  • Igre, smijeha i pjesme nije nedostajalo, a atmosferu su dodatno podigli Lola Klaunovi i Mini Maus, koja je plesala zajedno s okupljenom djecom.
  • Djeca su bila presretna i provela su dan za pamćenje, a za sve koji su propustili obećajemo još više ovakvih događaja u našem gradu u skoroj budućnosti – poručila je organizatorica.

Proteklog je petka održan prvi Vokabula Tanzt, odnosno festival plesa, smijeha i sreće. Cilj ove manifestacije je zabava i uživanje u dobroj glazbi i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je obitelj i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj.

Tako su najmlađi posjetitelji skupa s roditeljima uživali i plesali na otvorenom uz popularne njemačke pjesme s plesnim studiom Mo-Stars.

Igre, smijeha i pjesme nije nedostajalo, a atmosferu su dodatno podigli Lola Klaunovi i Mini Maus, koja je plesala zajedno s okupljenom djecom.

Djeca su bila presretna, a najviše jer je došla i Mini Maus. To njima puno znači jer na taj način izlaze iz svog kruga i socijaliziraju se. – rekla nam je organizatorica događaja Ivana Vukadin, vlasnica Vokabule i Otto Krake.

Djeca su bila presretna i provela su dan za pamćenje, a za sve koji su propustili obećajemo još više ovakvih događaja u našem gradu u skoroj budućnosti – poručila je organizatorica.

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!