banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Kreni s učenjem njemačkog jezika ove zime

AI Brzi sažetak stoljeća koje pokrivaju uže gradsko područje i nalaze se na 2 vrlo dostupne lokacije u Mostaru (Rondo i Bulevar), uz najnoviju tehnologiju te uz kooperaciju s Goethe-Institutom,...

min čitanja

Vokabula
04.01.2019
|
Ažurirano 04.01.2019

AI Brzi sažetak

  • stoljeća koje pokrivaju uže gradsko područje i nalaze se na 2 vrlo dostupne lokacije u Mostaru (Rondo i Bulevar), uz najnoviju tehnologiju te uz kooperaciju s Goethe-Institutom, kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika, nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za bezobrazno niske cijene.
  • Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju.
  • A najbolje od svega je da sam nakon samo 3 ciklusa u Vokabuli dobio posao u Mostaru s poznavanjem njemačkog jezika.

“Upisao sam Vokabulu i nisam znao šta očekivati. Profesorica je bila jako opuštena pa smo se i mi brzo opustili. Zatim smo počeli na zanimljiv način učiti njemački jezik, koji stvarno nije težak. A najbolje od svega je da sam nakon samo 3 ciklusa u Vokabuli dobio posao u Mostaru s poznavanjem njemačkog jezika. Tako da se učenje njemačkog ispostavilo kao najbolja odluka u mom životu. Ma i više nego prezadovoljan! #HvalaVokabula”

To nam je rekao jedan od tisuće zadovoljnih polaznika… a mi se u potpunosti SLAŽEMO!

Ček! Pomislili ste da je ovo još jedna reklama za tečaj njemačkog jezika? U krivu ste!

Počeo je novi ciklus upisa za sve koji žele naučiti njemački jezik. Odvojite trenutak svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan tečaj njemačkog jezika.

Vokabula – centar za njemački jezik otvara svoja vrata

I to širom. Vokabula je jedini specijalizirani centar za njemački jezik u kojemu najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te moderna i kvaliteta predavanja.

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljeti ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno!

Uz čak 6 (uskoro 7) moderno opremljenih učionica 21. stoljeća koje pokrivaju uže gradsko područje i nalaze se na 2 vrlo dostupne lokacije u Mostaru (Rondo i Bulevar), uz najnoviju tehnologiju te uz kooperaciju s Goethe-Institutom, kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika, nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za bezobrazno niske cijene. Dakle… koji je Vaš izgovor?

Krajnje je vrijeme uvjeriti se kako se strani jezici lako uče! Ne vjerujete? Provjerite!

Budući da slike govore više od tisuću riječi, izvolite provjeriti. Naš način rada možete provjeriti na facebook stranici, a sve ostale informacije možete naći na našoj službenoj stranici.  Prijava je brza i bezbolna i neće oduzeti više od 2 minute Vašeg vremena. Možete se prijaviti ovdje preko mobitela ili računala.

Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Zvuči nevjerojatno? Tim Vokabule rado će Vas i u to uvjeriti.

Ako želite provjeriti sve navedeno, nudimo Vam još jednu opciju. Sljedeći tjedan organiziramo Dane otvorenih vrata i za Vas smo otvoreni na Rondou i Bulevaru od ponedjeljka 07.01. do petka 11.01. u periodu od 12.30 do 16.30 sati. Sami odaberite kada želite doći u najsuvremenije učionice u Mostaru i uvjerite se zašto su baš one idealno mjesto za učenje njemačkog jezika.

Dođite i uvjerite se!

Mnogi do sada znaju da je Vokabula uvijek bila drukčija. Drukčija vrsta mjesta s drukčijim pogledima na svijet. Ona je posebno mjesto gdje učenje njemačkog jezika nije teško i gdje možete postati bolja verzija sebe i osigurati sigurnu budućnost sebi i svojoj obitelji. U to vjerujemo i zato postojimo.

I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

Vidimo se u Vokabuli!

Kontakt informacije:

CENTAR RONDO Kralja Petra Krešimira IV bb (SPC Rondo, I. kat)

CENTAR BULEVAR Husnije Repca 7 (Iza caffe „Niđe veze“)

INFO CENTAR ZA NJEMAČKI JEZIK Centralno mjesto za njemački jezik u Mostaru (SPC Rondo, I. kat) Pon-pet: 16.30 – 20.30h; sub: 10-14h

BESPLATAN INFO BROJ: 080 080 003

https://vokabula.com/upis/ https://www.facebook.com/vokabula moc.alubakovobfsctd@ofni

Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom! #imaVezeGdjeIdeteNaTečaj

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!