banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Darujte svom djetetu poklon za cijeli život. Upisi u Otto Krake u tijeku!

Brzi sažetak Učenje njemačkog za djecu dobilo je novo značenje otkako postoji Otto Krake metoda – ne samo da se temelji na učenju kroz igru i interaktivnom pristupu, već omogućuje učenje ...

min čitanja

Vokabula
28.03.2019
|
Ažurirano 28.03.2019

Brzi sažetak

  • Učenje njemačkog za djecu dobilo je novo značenje otkako postoji Otto Krake metoda – ne samo da se temelji na učenju kroz igru i interaktivnom pristupu, već omogućuje učenje i najmlađima, čak od 3 godine pri čemu se temelji na interaktivnom pristupu i učenju kroz igru.
  • Cijeli susret konverzacija se odvija isključivo na njemačkom jeziku, jer želimo stvoriti okruženje u kojem se najbolje uči strani jezik, a to je boravak u zemlji u kojoj se govori isključivo jezik koji učimo.
  • A ukoliko i dalje dvojite je li Otto Krake metoda prikladna za vaše dijete ili se bojite da je vaše dijete još uvijek premalo, nemojte.

Ništa nije složenije od učenja jezika. Ipak sva djeca s lakoćom nauče svoj materinji jezik. Razlog je što je dječji mozak programiran za učenje jezika sve do 10. godine. U tom se razdoblju u neurološkim putevima stvaraju dragocjene veze koje se sve teže formiraju nakon desete godine.

Zato dajte svom djetetu priliku da nauči što više stranih jezika jer će to znatno povećati kapacitet njegovog mozga te mu podariti doživotno poznavanje dodatnih jezika, a sve to na sustavan i zabavan način. Saznajte kako?

Što je Otto Krake metoda i kako funkcionira? Kako se uči?

Učenje njemačkog za djecu dobilo je novo značenje otkako postoji Otto Krake metoda – ne samo da se temelji na učenju kroz igru i interaktivnom pristupu, već omogućuje učenje i najmlađima, čak od 3 godine pri čemu se temelji na interaktivnom pristupu i učenju kroz igru.

Djeca već od najranije dobi uče oponašajući druge, ponavljajući riječi, rečenice i to rade intuitivno, ponajprije jer im je zabavno, te su djeca po prirodi znatiželjna i žele svaki put isprobati nešto novo. Ovo je prirodan način učenja jezika. Otto Krake metoda učenja njemačkog oponaša ovaj prirodni proces usvajanja jezika; ponavljano slušanje i pozitivne povratne informacije u sigurnom odgojnom okruženju.

Doznajte sve o Otto Krake metodi na službenoj web stranici.

Više od njemačkog, vrijednosti za cijeli život

Iza svake lekcije u Otto Krakeu nalazi se dublja lekcija. Pored usvajanja njemačkog jezika djeca od najranije dobi uče rješavanje problema, kritičko razmišljanje, stječu povjerenje kroz društvenu interakciju.

Svako dijete ima svoju priču. Njihova mašta je snažna, a naš zadatak je pružiti im nezaboravne trenutke i pomoći usvojiti prave vrijednosti.

Koje su prednosti Otto Krake u odnosu na ostale programe učenja stranih jezika?

  • Radi se u malim grupama od 5 do maksimalno 10 djece
  • Otto Krake učitelji su diplomirani profesori njemačkog jezika posebno kvalificirani za rad s djecom
  • Svake godine Otto Krake metoda se dodatno unapređuje i dodaju nove priče
  • Nakon svake od četiri cjeline roditelji dobivaju izvještaj o uspjehu djeteta
  • Za razliku od državnih škola, učenje je isključivo na njemačkom
  • Djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju njemački jezik po istim principima po kojima su usvojili i svoj materinji jezik

Kako točno Otto Krake program funkcionira?

Otto Krake metoda dostupna je za svu djecu od 3 do 16 godina, podijeljene u 3 dobne skupine: predškolsku djecu od 3-6 godina, djecu od 7-10 godina i tinejdžere od 11-16 godina.

Nastava se održava 2 puta tjedno i traje 10 mjeseci (80 nastavnih sati). Jedan susret traje od 45 minuta (predškolska dob) do 60 minuta (djeca i tinejdžeri). Cijeli susret konverzacija se odvija isključivo na njemačkom jeziku, jer želimo stvoriti okruženje u kojem se najbolje uči strani jezik, a to je boravak u zemlji u kojoj se govori isključivo jezik koji učimo. Učimo kroz igru, pjesmu i poticanje svih osjetila.

Ukoliko tražite pravu aktivnost za svoje dijete, pružite mu zabavu dok uči jednu od temeljnih vještina današnjice!

A ukoliko i dalje dvojite je li Otto Krake metoda prikladna za vaše dijete ili se bojite da je vaše dijete još uvijek premalo, nemojte! Prijavite se na besplatan ogledni sat i doživite Otto Krake iz prve ruke prije nego donesete konačnu odluku! Prijava traje kraće od 30 sekundi: https://ottokrake.ba/besplatan-ogledni-sat/.

Ako ni to nije dovoljno, naš način rada možete provjeriti na facebook stranici, a sve ostale informacije možete naći na službenoj stranici.

Od malih nogu… prvih osmijeha… malih koraka… prvih riječi…
njihov uspjeh je naša životna radost!

I svatko od njih ima svoj put.
Učenje njemačkog jezika kroz igru uz Otto Krake olakšava početak svakog puta.

Otto Krake
Više od njemačkog. Vrijednosti za cijeli život.

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!